Fotograaf Zien! 26-01-2024

 1. Fotograaf Zien! 26-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Fotograaf - Regio Maastricht

Ben jij de woningfotograaf die wij zoeken?

mask

Ben jij creatief, krijg jij energie van foto's maken en houd jij van een afwisselende uitdaging waar geen dag hetzelfde is? Wil je van je hobby je werk maken en daarbij genieten van alle zekerheden die de functie biedt? Om maar te beginnen bij 20 vakantiedagen, een vast salaris en nog veel meer zekerheden! Ben je daarnaast vaardig in het samenstellen van de perfecte compositie en ken jij de ins en outs van systeemcamera? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als woningfotograaf bij Zien24 vertrek je iedere dag vanuit huis naar verschillende locaties binnen jouw regio. Elke dag bezoek jij mooie en nieuwe plekjes in Nederland. Op locatie aangekomen bekijk je de woning kritisch en geef je waar nodig stylingadvies. Wanneer de woning tiptop in orde is maak je, afhankelijk van wat er door de klant besteld is, uitstekende foto's, 360 graden foto's, een foto op hoogte, een woningscan en -video. Jij bent dagelijks in contact met makelaars en bewoners, wat het werk heel persoonlijk en afwisselend maakt. Tussen de afspraken door heb jij tijd om te genieten van een heerlijke pauze om even tot rust te komen.

Wie zoeken wij?

 • Je woont in Maastricht of in de directe omgeving
 • Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar (32 uur is bespreekbaar);
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B. Dit is noodzakelijk voor het uitoefenen van deze functie;
 • Achtergrond in, of ervaring met fotografie is een pré;
 • Je bent sociaal vaardig, weet je te presenteren en je bent dienstbaar. Als fotograaf kom je namelijk bij mensen thuis. Jij bent ons visitekaartje!

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Zien24 kom je te werken in een jong dynamische bedrijf, begonnen als startup en uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van woning visualisaties. In deze functie bieden wij:

 • De eerste twee weken een training zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan gaan;
 • Een marktconform salaris van €2317 bruto per maand met daar boven op maandelijks bonussen;
 • Doorgroeimogelijkheden tot senior fotograaf;
 • Een ondernemingsraad die voor jouw belangen opkomt, jouw mening is van belang. De deur staat altijd open voor nieuwe ideeën!;;
 • Een auto van de zaak en de nieuwste apparatuur op het gebied van fotografie;
 • De leukste personeel borrels en feesten georganiseerd door de feestcommissie!

Reageren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?

Bij Zien24 worden er producten aangeboden die variëren van woning foto's tot 360 graden foto's, plattegronden, artist impressions en andere marketingactiviteiten. De visualisaties worden vastgelegd door onze fotografen en bewerkt door een productieteam in Rotterdam en Shenzhen (China). De organisatie in Nederland bestaat ongeveer uit 130 personen waarvan 80 fotografen.


VOORBEREIDING

Denk van tevoren alvast na over waarom jij bij ZIEN24 past en waarom je voor onze klanten wilt werken. Een goede motivatie is de helft van het werk, maar slechts weinig sollicitanten hebben een goed antwoord op deze vraag.

KEN JEZELF

Bedenk alvast van te voren waar je goed in bent en zorg dat je voorbeelden kunt noemen. Wij zien graag dat je zelfkritisch bent en dat je weet waar jouw verbeterpunten liggen. Hoe zou jij jezelf verbeteren als je bij ons komt werken?

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]2317 – 2317
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)32 – 32
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://jobs.zien24.nl/vacature/fotograaf-regio-maastricht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.