Junior Verkoop & Marketing Hensgens Automotive 31-10-2023

 1. Junior Verkoop & Marketing Hensgens Automotive 31-10-2023

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Verkoop is vandaag open van 10:00 tot 18:00

Neem contact op

Neem contact op

Junior Verkoop & Marketing

Hensgens Nieuwstadt

Junior Verkoop & Marketing (Commerciële leeuw(in))

Hensgens Nieuwstadt (Startersfunctie)

Ligt jouw passie in de autotechniek en ben je op zoek naar een moderne werkgever? Wil jij werken bij een groeiend regionaal Limburgs familiebedrijf? Dan is de Hensgens Mobiliteitsgroep in Maastricht op zoek naar jou!

SELECTED BY HENSGENS

Hensgens is geen klassieke merkdealer, zoals je die tegenkomt op de autoboulevard. Geen stoffig 3-delig pak met foute stropdas in de showroom. Geen hoofdkantoor in de Randstad. Wij zijn een regionale moderne universele full-service retailer met een onafhankelijk perspectief op de automotive-sector met een ruime voorraad van 250 voertuigen. Klanten kunnen bij ons terecht voor de aanschaf van elk merk, nieuw en gebruikt. Ook bieden wij onze klanten een uitgebreid aftersales programma, waar onderhoud en schadeafwikkeling vaste onderdelen zijn. Met ons eigen merk '' Selected By Hensgens '' bieden we nieuwe en jong gebruikte auto's aan eindconsumenten voor: de beste prijs, met meer garantie dan de merkdealer en gratis haal en brengservice voor reparatie en onderhoud door heel Nederland.

HELO VANS

In 2018 zijn we begonnen met de verkoop, onderhoud en reparatie van nieuwe bedrijfswagens. Wij zijn het enige autobedrijf in Nederland, waar een ondernemer terecht kan voor alle merken. Helo biedt je nieuwe bestelwagens tot 3.5t. Het aanbod is steeds modern en up to date en van de meest actuele Europese en Aziatische merken. Als wij het niet hebben staan dan, gaan wij voor je op zoek en komen ook dan met een scherp aanbod dat bij jouw wensen past. Alle voertuigen die wij leveren zijn voorzien van de volledige fabrieksgarantie. Zolang je bij ons in onderhoud blijft, is jouw fabrieksgarantie gegarandeerd. Helo is een samenwerking van twee familiebedrijven die al jaren heel dicht bij hun klanten staan. Hensgens Mobiliteitsgroep en Loven staan achter Helo.

JOUW FUNCTIE

We zijn op zoek naar versterking voor ons Sales & Marketing team. Het betreft een startersfunctie. Nu meer dan ooit speelt het aankoopproces van een auto online plaats. Door middel van een sterke mix van online (Portals, Social Media, Google Adds) en offline marketing (Cinema, Showroom, Events) willen we de consument naar ons toe trekken. Ben jij de frisse wind die ons bedrijf zoekt? Ben jij de commerciële tijger(in) die hongerig is voor orders?

WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden zullen bij ons héél divers zijn. Afhankelijk van je eigen willen en kunnen worden deze stapsgewijs uitgebreid. In basis en begin zal je verantwoordelijk zijn voor de vermarkting en fotografie van onze voorraad. Daarnaast ben hét aanspreekpunt voor al onze klanten (Telefonisch, Mail en Showroom). Door middel van training en begeleiding zal je groeien tot de functie van adviseur en begeleid je onze klanten van A tot Z. Van het initiële telefoontje tot aan de aflevering.

Secondair zoeken we iemand die ook passie heeft voor Social Media en hier initiatief voor durft te tonen. Iemand die niet bang is om zich te uiten op online platformen. Niets is taboo bij Hensgens. Van TikTok tot Instagram, staan wij overal voor open.

Wat bieden wij jou?

 • Begeleiding van iemand met HBO niveau, je wordt in detailniveau begeleid, zodat jij je maximaal kan ontwikkelen
 • Geïndividualiseerde trainingen op basis van jouw vaardigheden/behoeftes
 • Loopbaanbegeleiding met toekomstperspectief
 • Een jong en hecht team waarvoor de sky de limit is
 • Een team wat meerdere uitjes heeft door het jaar heen
 • Marktconform salaris
 • Groeimogelijkheden in zowel functie als werkzaamheden

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO denk en werkniveau
 • Sterk gevoel van verantwoordelijkheid
 • Geen 9 tot 6 mentaliteit. Echter, hard werken overdag is op tijd naar huis!
 • Bij voorkeur geen ervaring in de automotive sector. Je hoort het goed. Geen ervaring. Ervaring bij andere autobedrijven is eerder een ballast dan een voordeel!
 • Rijbewijs B
 • Geen 8 tot half 5 mentaliteit. Echter, hard werken overdag is op tijd naar huis.
 • Gek van auto's!
 • Engels en Duits spreken is een bijkomend voordeel i.v.m. onze internationale klandizie

Ben jij onze man of vrouw? Neem contact op met Hensgens via de mail of

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelMarketing Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://hensgens.nl/jr-verkoop-marketing/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.