Ontbijtkok Crowne Plaza Hotel 30-12-2023

  1. Ontbijtkok Crowne Plaza Hotel 30-12-2023

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Ontbijtkok

  • Maastricht
  • 2 maanden geleden geplaatstCrowne Plaza MaastrichtCrowne Plaza Maastricht

Ben jij een vroege vogel en vind je het leuk om in de keuken te staan? Ben jij iemand die er graag voor zorgt dat andere ook een goede start van de dag hebben met een lekker ontbijt? Dan ben jij onze nieuwe ontbijtkok!

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een echt ochtend mens (je begint om 5.00 uur), je houdt van aanpakken en bent gemotiveerd. Je bent gastgericht, flexibel en een echte teamspeler. Daarnaast ben je ook iemand die +-2 jaar ervaring heeft in de keuken, met kennis van HACCP. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Als Ontbijtkok heb je de volgende taken: - Het (voor-)bereiden van ons ontbijtbuffet en zorgen dat deze blijft aangevuld - Het bereiden van warme gerechten en lunchgerechten - Het op peil houden van de mise en place - Het schoonmaken van de werkomgeving, keukenmachines en -apparatuur en overige werkmaterialen. - Het zelf verrichten van alle voorkomende werkzaamheden in de keuken

Wat bieden wij jou?
Naast een te gekke werkplek en een marktconform salaris, bieden wij jou - Werkweek van 3 a 4 dagen - Korting in alle hotels en restaurants van IHG; - Collectieve zorgverzekering; - Bedrijfsfitness via fit met korting; - Reiskostenvergoeding indien je meer dan 10 km van het werkt woont; - Interne en externe trainingsmogelijkheden.

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelOntbijtkok
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://centrumhotelmaastricht.nl/vacature/ontbijtkok/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.