Project Manager Medisch DEMCON 25-01-2024

 1. Project Manager Medisch DEMCON 25-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Project Manager Medisch

Maastricht

Als je het leiderschap, technisch inzicht en de ervaring hebt om ontwikkelingsprojecten succesvol te leiden, dan willen we graag met je in contact komen.


Over Demcon

Demcon life sciences & health is een multidisciplinaire ontwikkelings- en engineeringpartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, in life sciences & health.

Onze R&D-teams werken aan de ontwikkeling van medische apparatuur, biotechnologie en draagbare technologie. We werken samen met onze internationale klanten en ontwikkelingspartners. We hebben meer dan 12 jaar ervaring in de medische industrie en werken nauw samen met onze QA/RA-teams om jaarlijks meerdere CE- en FDA-goedkeuringen te voltooien.

Wat ga je doen?

Als projectmanager ben je de schakel tussen de klant en het interne ontwikkelteam. Je stuurt de technische, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten aan. Je overziet en beheert het hele proces van offerte (bijbehorende aannames, conceptvorming, risico's, urenbudget en planning) tot de realisatie van het projectdoel bij de klant.

Daarnaast bewaak je de technische voortgang, planning en budget. Bij eventuele knelpunten ben je in staat om proactief in te grijpen. Tot slot zorg je voor een uitstekende communicatie met de klant, ondersteuning binnen het projectteam en interne communicatie binnen Demcon.

Je komt terecht op een locatie van Demcon die groeiende is en je kan hier dan ook zelf in je rol een bijdrage aan leveren.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde technische wo-opleiding;
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring als (technisch) projectleider / projectmanager gericht op development / productontwikkeling in de medische sector;
 • Empathisch vermogen en een enthousiasmerende persoonlijkheid;
 • Planmatige houding en resultaat- en oplossingsgericht
 • In deze rol wordt veel samengewerkt met de project managers op de locatie in Eindhoven en we verwachten vooral in het eerste jaar dat je hier minimaal 1 keer per week aanwezig bent.

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo voorzien we je graag van de juiste tools binnen een mooie werkplek. Daarnaast hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Volg via de Demcon Academy opleidingen of cursussen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Een laptop en telefoon van het werk;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Voor vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met () via .

Solliciteren kan via de sollicitatieknop.

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelProjectleider R&d
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdemcon.nl/project-manager-medisch/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.