Projectleider Team Technology Zuiderlicht 27-01-2024

  1. Projectleider Team Technology Zuiderlicht 27-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Projectleider

Hallo! Wij zijn Zuiderlicht.

Wij zijn strategische makers. Met één been in design en het andere in technologie bouwen we al sinds 1986 aan sterke merken. Die brengen we naar nieuwe hoogtes, maar laten we ook landen. Altijd vanuit de totale merkbeleving. Zuiderlicht is het grootste bureau van Limburg en maakt onderdeel uit van Total Design. Met een hecht team van 31 professionals maken we communicatief, doordacht en verrassend werk voor beeldbepalende klanten als Mosa, Brightlands, Loyalis, Maastricht University, ARP, LIOF, Synthon, Sevagram, HEVO, Theater aan het Vrijthof, Maastricht UMC+ en Café Sjiek. Kenmerkend voor ons bedrijf is de nauwe samenwerking intern tussen de uiteenlopende experts én extern met opdrachtgevers en eindgebruikers. In co-creatie komt volgens ons het beste werk tot stand waarmee we patiënten, huurders, studenten, klanten en medewerkers echt kunnen raken, inspireren en in beweging zetten. Voor de toffe projecten die we nu en straks realiseren kunnen we jouw hulp hard gebruiken!

Over Total Design

Total Design is een creatief collectief waarin technologie, communicatie en branding samen opgaan om vooruitstrevende merken te helpen ontwikkelen en groeien. Denk hierbij aan Talpa, DPG Media, Dirk, HEMA, ING, Nationale Nederlanden, Van Gogh Museum, Radboud Universiteit, de Hartstichting en NPO.

Heb jij wat we zoeken?

Aanpakker. Doorpakker. Bureaubloed. Liefde voor design. Inhoudelijk sterk. Strategisch ook. Energiek. Dol op teamwerk. Total branding. Vrolijk. Aangesloten. Tech-minded.

Over jou

Je hebt een HBO-communicatie diploma (of vergelijkbaar) op zak. Durft te adviseren. Weet hoe het werkt in een bureau. Houdt van ons vak. Je schakelt snel. Houdt van uitdagingen en complexe vraagstukken. Brengt helderheid en overzicht, zowel intern als extern. Presenteert zonder twijfel. Draait je hand niet om voor een helder en goed verwoord plan, onderbouwd met een overtuigende begroting. Je ontwikkelt mee. Schrijft met gemak. Plant vooruit. Je schept de voorwaarden waarbinnen we het beste van onszelf naar boven kunnen halen.

Over de functie

Je bent het aanspreekpunt voor verschillende opdrachtgevers. Je houdt ervan een goede relatie op te bouwen. Weet wat aandacht is. Je levert samen met je team werk af dat bijdraagt aan hun succes. Je neemt daarin verantwoordelijkheid. Voor het proces, het resultaat en het budget. Je bent eerlijk, open en kritisch. Je houdt van kwaliteit en gaat voor verrassing.

Wat we bieden

  • € 2.350 - € 4.800 (afhankelijk van werkervaring) salaris op basis van een 40-urige werkweek
  • 5 weken vakantie per jaar
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Een schitterende werkplek in het hart van Maastricht
  • Reiskostenvergoeding
  • Fijne extra's en uitjes, werken aan de opbouw van je eigen kunstcollectie

Zuiderlicht is lid van de DDA (Dutch Digital Agencies), BNO (Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers) en Logeion (vereniging van communicatieprofessionals).

Waar wacht je nog op?

In ons pand aan de Kommel, om de hoek bij het Vrijthof in Maastricht is nog volop plek. Heb je vragen over de vacature? Stel ze gerust aan of Maud via . Stuur je motivatie naar .
Hopelijk zien we je gauw!

Kommel 18
6211 NZ Maastricht

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelProjectleider Communicatie
Indicatie salaris (min – max]2350 – 4800
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zuiderlicht.nl/vacatures/projectleider

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.