Projectondersteuner Team- en Leiderschapsontwikkeling Maastricht UMC-Holding 25-01-2024

  1. Projectondersteuner Team- en Leiderschapsontwikkeling Maastricht UMC-Holding 25-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Projectondersteuner Team- en Leiderschapsontwikkeling

Vacature

Als Projectondersteuner Team- en Leiderschapsontwikkeling ben jij de stuwende kracht achter het succesvol uitvoeren van de leiderschapsprogramma's en -projecten in het Maastricht UMC+. Dit doe je ter ondersteuning van het team Team- en Leiderschapsontwikkeling, bestaande uit een programmamanager en twee projectleiders. Jij zorgt ervoor dat alle programma's soepel verlopen door de operationele zaken effectief en efficiënt te coördineren en uit te voeren.
Je takenpakket omvat onder andere het verzorgen van projectadministratie, budgetbeheer en contractmanagement ten behoeve van onze leiderschapsprogramma's en -projecten. Je biedt ondersteuning bij het opstellen en bijhouden van projectplannen, het monitoren van de voortgang van de projectactiviteiten, het verzorgen van rapportages en documentatie, en het bewaken van de budgetten en resources.
Daarnaast organiseer je bijeenkomsten, workshops en evenementen, waarbij je ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Hierbij stel je groepen samen en houd je de inschrijvingen bij, waar nodig in afstemming met andere afdelingen. Je coördineert de inzet van externe opleiders en trainers over de uitvoering van het aanbod en bent hierbij het eerste aanspreekpunt. Je draagt tevens zorg voor de evaluatie van de uitgevoerde activiteiten.
Als projectondersteuner ben je proactief en neem je initiatief om verbeteringen aan te dragen en te implementeren. Je houdt overzicht over verschillende projectonderdelen en zorgt ervoor dat deadlines worden behaald. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd, en hebt een oog voor detail. Tot slot fungeer je als sparringpartner voor je collega's van Team- en Leiderschapsontwikkeling.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring als projectmedewerker of in een vergelijkbare ondersteunende rol binnen projectmanagement. Je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden en een goed gevoel voor planning en prioritering. Bovendien bezit je het analytisch vermogen om gegevens te interpreteren en trends te signaleren.
Je bent betrokken, wendbaar en ondernemend. Met passie voor ontwikkeling van mensen en een enthousiasmerende houding weet jij zowel intern als extern samen te werken en te verbinden.
Vanzelfsprekend beschik jij over een uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en een klantgerichte instelling.
Kennis van projectmanagementmethodieken en -tools is een pluspunt.
Affiniteit met leiderschap en leiderschapsontwikkeling is een pre.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Team- en Leiderschapsontwikkeling is onderdeel van het Servicebedrijf P&O. Naast zaken als bijvoorbeeld personeelsadministratie, salarisadministratie en het beheer van P&O relevante systemen, werken er bij het Servicebedrijf P&O ook in- en externe experts en adviseurs aan verscheidende P&O onderwerpen. Denk hierbij aan voorzieningen en aanbod op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, in- door- en uitstroom van medewerkers, HR analytics, recruitment, duurzame inzetbaarheid, loopbaan en mobiliteit. Als Projectondersteuner Team- en Leiderschapsontwikkeling werk je nauw samen met deze experts en adviseurs.
Binnen het team Team- en Leiderschapsontwikkeling zijn een programmamanager en twee projectleiders werkzaam, waar jij mee samenwerkt in projectvorm. In dit team bewaakt de programmamanager de strategische en tactische koers en focussen de projectleiders zich op het ontwikkelen en uitvoeren van de van de programma's en projecten.
Je werkt bovendien nauw samen met de deelnemers aan het leiderschapsontwikkelingstraject, in- en externe trainers en andere stakeholders die een bijdrage leveren aan de programma's en projecten van Team- en Leiderschapsontwikkeling.
Niet ieder onderdeel van de werkzaamheden wordt in teamverband opgepakt. Je werkt ook autonoom en zelfstandig. Bijvoorbeeld aan overeenkomsten met trainingsbureaus, rapportages en planning van volgende sessies.

Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 18 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.259,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A08 van de Cao umc.

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: of per mail:
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelProjectondersteuner
Indicatie salaris (min – max]4259 – 4259
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmumc.nl/vacature/10605-02s0003pxp

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.