Teamleider / Projectleider Energie Maastricht UMC-Holding 29-01-2024

 1. Teamleider / Projectleider Energie Maastricht UMC-Holding 29-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Teamleider / Projectleider Energie, Bedrijfsstoffen & Monitoring

Vacature

Met jouw team lever je een belangrijke bijdrage aan de bedrijfscontinuïteit van het Maastricht UMC+ en het bereiken van de duurzaamheidsdoelstellingen. Je geeft leiding aan het taakgebied en stimuleert en inspireert je medewerkers om het beste uit zichzelf te halen, zodat afdelingsdoelstellingen worden behaald. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor de interne communicatie (overlegstructuur), verzuimmanagement en roosterplanning. Je maakt activiteitenplannen voor het eigen taakgebied / hoofdproces en bewaakt en rapporteert de voortgang. Je bent integraal verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering binnen jouw taakgebied (personeel, financieel, kwaliteit en veiligheid). Je bereidt operationeel beleid voor, volgt innovaties op de voet en participeert waar nodig in FB-brede of zelfs overstijgende projecten. Je initieert en geeft leiding aan vervangings- of uitbreidingsprojecten binnen het eigen taakgebied. De procesgroep T&D is een regie-organisatie. We werken veel met externe firma's, waarbij we partnership nastreven. Je hebt als teamleider een belangrijke rol in het contract- en leveranciersmanagement met deze partijen.

Wat vragen wij van jou?

Als teamleider / projectleider T&D heb je een relevante HBO opleiding afgerond met aantoonbare ervaring. Je legt verantwoording af aan de manager T&D.
Je beschikt over:

 • minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;
 • een coachende en verbindende stijl van leidinggeven;
 • kennis van en ervaring met energie, bedrijfsstoffen en monitoring;
 • kennis van duurzaamheidsvraagstukken in een zorgomgeving;
 • het vermogen om te schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als verbaal;
 • ervaring met contract- en leveranciersmanagement;
 • analytisch vermogen, plannings- en organisatietalent;
 • kennis van en ervaring met projectmanagement in een technische omgeving;
 • organisatiesensitiviteit.
Je bent een teamspeler, integer, flexibel en toont daadkracht. Je bent nieuwsgierig en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent zelfstandig en hebt een sterk organiserend vermogen. Je bent een coachend en verbindend leider en weet het beste uit je mensen te halen. Tot slot vind je het belangrijk een bijdrage aan duurzaamheid te leveren en weet je duurzaamheid te integreren in de verschillende aspecten van je werkgebied.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Het Facilitair Bedrijf, als één van de servicebedrijven in het MUMC+, heeft als doel het 'ontzorgen' van het primaire proces (patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs) door middel van het leveren van huisvestingsfaciliteiten, producten en dienstverlening.
Onze missie is 'Onze service = uw succes!''.
We verlenen onze diensten vanuit vier procesgroepen, te weten Ontvangst & Bedrijfsveiligheid, Logistiek, Techniek & Duurzaamheid (T&D) en Catering. Ondersteunende werkzaamheden en centrale staftaken t.b.v. het FB zijn ondergebracht bij de afdeling Bedrijfsvoering. Dit alles doen we met een enthousiast en deskundig team.
Jij vindt het, net als wij, belangrijk om iets voor een ander te betekenen. Samenwerken is voor jou een vanzelfsprekendheid en met jouw klantgerichtheid, pro-activiteit en resultaatgerichtheid draag jij bij aan de realisatie van onze ambities!
Wij maken onze missie een succes door:

 • In regie te zijn. Dit betekent dat we 'in control' zijn voor wat betreft producten en diensten die we inkopen én producten en diensten die we zelf uitvoeren vanuit eigen dienstverlening.
 • Wendbaar te blijven. Onze omgeving verandert veelvuldig. Als Facilitair Bedrijf moeten we meebewegen met vraag en aanbod. Dit vraagt om flexibele, duurzaam inzetbare medewerkers.
 • In verbinding te staan. Klantvragen zullen integraal vanuit ons Facilitair Bedrijf worden opgepakt. We geven meer dan alleen sec antwoord op de vraag. Waar mogelijk werken we intensief samen met de andere servicebedrijven.
Ons succes meten we af aan de tevredenheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers en aan de pijlers effectiviteit & efficiency, financiële gezondheid, risicobeheersing & veiligheid.
Het Facilitair Bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd.
De teamleider / projectleider energie, bedrijfsstoffen en monitoring is werkzaam binnen de procesgroep T&D en geeft leiding aan 14 medewerkers die werkzaam zijn in de energiecentrale, de meldkamer en binnen de aandachtsgebieden gebouwbeheersysteem en brandbeveiliging.

Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Er wordt verwacht dat je aan de noodstroomtesten deelneemt die 4x per jaar op zaterdagochtend plaatsvinden en participeert in de functiegebonden bereikbaarheidsdienst.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende, inspirerende, betekenisvolle werkomgeving, in een setting waarin je met jouw team echt het verschil kunt maken. We dagen je uit om op een innovatieve manier naar de techniek en technische processen te kijken, jezelf en anderen te ontwikkelen en daarmee een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze patiënten.
Voel je welkom in een team waarin we hard werken, elkaar stimuleren en steunen, positief maar toch kritisch kunnen zijn en waarin er natuurlijk ook genoeg ruimte voor humor is.
Daarnaast bieden we natuurlijk ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 6.156,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A11 van de Cao umc.

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: of per mail:
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelTeamleider Facilitair
Indicatie salaris (min – max]6156 – 6156
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmumc.nl/vacature/10605-02s0003q7p

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.