Vive Piaf op 27 februari in ’t Magisch Theatertje

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Jazz-zangeres Nadja Filtzer, pianist Leo Bouwmeester en accordeonist Peter van Os brengen op 27 februari om 21.00 uur in ’t Magisch Theatertje een ode aan Edith Piaf

Vive Piaf vertelt het levensverhaal van Edith Piaf in muziek en verhaal, een muzikale reis van de Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen. Over Piaf’s grote en onmogelijke liefdes en hoe Edith ’s vrolijke ziel gevangen werd in een tragische verslaving. De onweerstaanbare levensvreugde van ‘het meisje mus’ echoot door de voorstelling heen in nummers als La Foule, Padam Padam en Non je ne regrette rien, maar ook in Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes.

Nadja ; “Ik voel me aan Piaf verwant. We zijn klein van stuk en onze vaders, die we van jongs af aan hebben moeten missen, hete…n Louis. Met haar muziek kruip ik in haar huid, verbind me met haar melancholie, haar levenslust en vurig temperament.”

Bij het winnen van de publieksprijs Concours de la Chanson 2009 – Alliance Française noemde Liesbeth List de vertolking door Nadja van Piaf’s La Foule “Impeccable.”

“Nadja, de Piaf van de 21e eeuw! Bijna 50 jaar na haar overlijden lijkt het alsof Edith Piaf uit de dood is herrezen. Dit is een van de pareltjes van onze programmering voor komend seizoen” spreekt de coördinator van het theater, wanneer het daverend applaus is gedoofd. de Gelderlander

Musici:Nadja Filtzer-zang, Peter van Os – accordeon, Leo Bouwmeester- piano

Entree: € 15 / € 12 (via reservering). Reserveren: info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal kaarten).

Meer info: www.ap-artevents.nl en www.magisch-theaterje.nl

 

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category