Voedingsassistent Cicero Zorggroep 24-01-2024

  1. Voedingsassistent Cicero Zorggroep 24-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Cicero Zorggroep
St. Brigidastraat 3
6441 CR Brunssum
Postbus 149, 6440 AC Brunssum
(algemeen)

Wij zoeken een

Voedingsassistent - Zorgcentrum Ave Maria

MBO niveau 2MBO niveau 2

Amstenrade Vast 20 uur

Heb jij een passie voor eten en drinken en ligt je hart bij de ouderenzorg? Vind je het leuk om met veel geduld en liefde ondersteuning bij de maaltijd te bieden aan onze bewoners? Dan is zorgcentrum Ave Maria in Geulle op zoek naar jou als voedingsassistent bij voor 24 uur per week!

Wat ga je doen?
Je hebt als voedingsassistent bij zorgcentrum Ave Maria, een zeer belangrijke taak: je ondersteunt en faciliteert onze bewoners bij de meest belangrijke zaken van het leven, namelijk eten en drinken. Dit doe je samen met je collega's op een zo'n manier dat er een fijne, huiselijke sfeer heerst, zodat elke maaltijd een echte beleving is voor de bewoner.
Als voedingsassistent verstrek je eten en drinken aan bewoners vanuit de persoonlijke behoeften, wensen en gewoonten van de bewoner en zijn of haar dieetvoorschrift. Ook zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van de maaltijd die bewoners uitnodigt tot eten en drinken.

Daarnaast heb je een signalerende rol en zet je acties in om ondervoeding of uitdroging tegen te gaan. Bijzonderheden over het eten en drinken registreer je in het cliëntendossier en je bespreekt dit met de betrokken diëtist, logopedist en zorgcollega.

Kortom, een waardevolle baan gericht op eten en drinken!

Jij staat centraal!
De voordelen van Cicero:


Aantrekkelijke korting:
(zorg)verzekering, grote aankopen, sportschool en e-bike leasen

8% vakantiegeld* en volledige 13e maand
*evt gespreid betalen

Mogelijkheid om extra verlof te kopen

Ontwikkelmogelijkheden:
cursussen, opleidingen en projecten


Een aantrekkelijk salaris:
Functiegroep 25: minimaal € 2.210,77 en maximaal € 2.853,86 bruto per maand op basis van 36 uur per week

  • Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over kennis van voeding en/of zorg op basis van een afgeronde opleiding op mbo-niveau 2, zoals facilitair medewerker of helpende zorg en welzijn.
  • Je beschikt over aanvullende kennis over bereiding en uitgifte van eten en drinken, gastvrijheid, diëtetiek, HACCP-richtlijnen en andere relevante wet- en regelgeving.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Je bent servicegericht, initiatiefrijk, bereid tot samenwerken en je gaat op een respectvolle manier om met bewoners en collega's.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo'n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 3.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Ave Maria
Zorgcentrum Ave Maria in Geulle is een zorgcentrum met een warme en huiselijke sfeer. Maar laat je niet misleiden, het zorgcentrum beschikt over de modernste hulpmiddelen en zorgtechnologie waardoor we zorg van hoge kwaliteit kunnen leveren.


Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelVoedingsassistent
Indicatie salaris (min – max]2210 – 2853
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGeulle, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijcicero.nl/vacatures/voedingsassistent-geulle

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.