Wat is er leuker dan lekker schommelen?

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Zou het niet nóg veel leuker zijn om te schommelen onder de luifel van een oud tankstation? Het Werkgebouw maakt van een verlaten tankstation op de Tapijnkazerne in Maastricht een generatieschommel: een nieuwe ontmoetingsplek voor de buurt en de stad. Dit wordt het SCHOMMELSTATION genoemd.

Het Werkgebouw roept iedereen op om mee te helpen zodat er een nieuwe, inspirerende plek in Maastricht kan ontstaan met een ‘avontuurlijk’ randje! Dus doe een donatie een kies een leuke tegenprestatie! Als iedereen mee doet is het bedrag zo bij elkaar. Kijk op www.voorjebuurt.nl/schommelstation In een aantal fasen voegt Het Werkgebouw verschillende elementen toe aan het centrale plein op de Tapijn die de levendigheid, ontmoeting en interactie op het plein bevorderen. Zo heeft Het Werkgebouw eind van de zomer het stadsmeubel LATTE onthuld.

Deze lente zal daar het Landmark, een 4 meter hoge toren, aan toegevoegd worden. Het laatste stukje van het Landmark wordt samen met vrijwilligers gemaakt tijdens de nationale NLDOET vrijwilligersdagen van het Oranjefonds op 11 en 12 maart a.s.  Het Werkgebouw is een nieuwe ruimte in Maastricht waar ambachtslieden en vakmensen de krachten bundelen door samen te werken in een prachtig verbouwde loods op de Tapijnkazerne. In Het Werkgebouw zie je allerlei soorten expertises aan het werk. In de toonzaal van Het Werkgebouw vind je de producten die in de werkplaatsen worden bedacht en gemaakt. Loop gerust eens binnen, je bent altijd welkom op Tapijnkazerne 24 in Maastricht.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category