Wat volgens Eva Jinek typisch Limburgs is

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

De affaire (want dat is het inmiddels wel geworden) rond Camiel Eurlings is natuurlijk gevonden vreten voor de Twittergemeenschap. Leuke en flauwe grappen, leedvermaak, het komt allemaal voorbij

Maar er zijn ook Twitteraars die de rust bewaren en even willen afwachten wat er allemaal waar is van de verhalen.

In de slipstream van de zaak Eurlings schoor tv-presentatrice Eva Jinek tussen neus en lippen door nog even alle Limburgers over één kam. Een van haar gasten aan tafel vertelde dat Eurlings al heel jong in pakken liep en een bepaalde manier van praten had. “Misschien typisch Limburgs”, opperde Jinek. Ai, dat was hier en daar – maar vooral hier – tegen het zere been.

Na Camiel Eurlings was Twan Huys de Limburger die deze week de meeste Twitteraandacht trok. Alle kans dat het u ontgaan is maar een ontwerper, Daan Roosegaarde, liep weg uit Huys’ programma College Tour. De man voelde zich onheus bejegend door Huys, die het gewaagd had een kritische vraag te stellen.

Blijft de club in leven of is Fortuna’s geluk op? De spanning wordt groter en groter in Sittard. Vanavond de thuiswedstrijd tegen FC Oss, die gaat in elk geval nog door. Zouden de supporters, die het de afgelopen tijd een beetje af lieten weten, zich vanavond massaal laten zien? 

Steunbetuigingen alom, maar deze Twitteraar zal dan weer géén vrienden maken in Sittard:

En deze rubriek is natuurlijk niet compleet zonder Chantal. Deze week worstelde ze heel even met haar figuur. Niks mis mee, zouden wij zeggen. Maar daar denkt Chantal zelf anders over.

Bron: 1Limburg Nieuws

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category