Analist Centraal Diagnostisch Laboratorium Maastricht UMC-Holding 25-01-2024

 1. Analist Centraal Diagnostisch Laboratorium Maastricht UMC-Holding 25-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Analist Centraal Diagnostisch Laboratorium

Vacature

Als analist klinische chemie/hematologie ga je aan de slag in een boeiend vakgebied wat continu in ontwikkeling is. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de praktische werkzaamheden binnen een modern uitgerust en ISO 15189 geaccrediteerd laboratorium.
Je maakt onder andere gebruik van verschillende geautomatiseerde systemen en analyseapparatuur.
Dagelijks voer je analyses op patiëntmateriaal uit waarvan de resultaten vervolgens worden gebruikt voor met name diagnostiek, therapie en preventie. Ook voer je de daarbij behorende administratieve en controlerende werkzaamheden uit die nodig zijn om o.a. de juiste resultaten tijdig beschikbaar te hebben voor de aanvrager.
Je komt te werken in een enthousiast team waar naast hard werken ook ruimte is voor eigen inbreng en humor.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een laboratorium opleiding en bent bereid om d.m.v. bijscholing jezelf verder te ontwikkelen binnen alle facetten van het vakgebied.
 • Je werkt nauwkeurig en bent in staat de verschillende werkzaamheden efficiënt te plannen en zelfstandig uit te voeren.
 • Je hebt een enthousiaste werkhouding, je bent stressbestendig en handelt adequaat op momenten dat het druk is.
 • Je bent gedreven in je vak en neemt initiatief.
 • We kunnen op je rekenen voor avond-, nacht- en weekenddiensten, zodat we er samen voor zorgen dat het lab 24/7 bemand is.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Het Centraal Diagnostisch Laboratorium (CDL) is onderdeel van de eenheid Diagnostiek en Advies. Het CDL kent diverse aandachtsgebieden waarin een analist zich kan specialiseren. Samen verrichten 170 collega's bijna 4 miljoen analyses per jaar. We streven naar een optimale dienstverlening waarbij de patiënt centraal staat.
Samen met het team lever je een actieve bijdrage om onze afdeling verder te professionaliseren en een hoge kwaliteit van zorg te leveren.

Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?

Een interessante en uitdagende functie in een sterk groeiende organisatie. Werken bij het MUMC+ betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst.

 • Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Inschaling in salarisschaal 7M: € 2.861,- tot € 4.052,- bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring). Daarnaast ontvang je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Maar er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Pensioenopbouw bij het ABP, waarvan wij 70% van de premie betalen.
 • Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving Kennisplein en GoodHabitz. Daarnaast ook coaching en loopbaanadvies.
 • Vitaliteitsprogramma met bijvoorbeeld mindfulness, bootcamp en stoelmassages.
 • Een actieve personeelsvereniging én Jong Maastricht UMC vereniging, die beide leuke (sportieve) activiteiten en evenementen organiseren.
 • Een (gedeeltelijke) vergoeding van je OV-reiskosten. Kom je liever op de fiets? Dan hebben we een goede fietsregeling. En heb je een lekke band? Onze fietsenmaker repareert deze graag.

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.052,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 7M van de Cao umc.

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: of per mail:
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelAnalist
Indicatie salaris (min – max]4052 – 4052
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmumc.nl/vacature/10605-02s0003k6p

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.