Anesthesiemedewerker Maastricht UMC-Holding 26-01-2024

  1. Anesthesiemedewerker Maastricht UMC-Holding 26-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Operatieassistent of Anesthesiemedewerker in opleiding(post)(V)-HBO-VT

Vacature

De (V) HBO-V Technische leerroute is een duale opleiding waarbij praktijk en theorie gecombineerd worden. Aan het einde van de (V) HBO-VT heb je je Bachelor of nursing en je CZO diploma operatieassistent of het CZO diploma anesthesiemedewerker. Afhankelijk van de richting waar je voor solliciteert. Voor de post HBO-VT ontvang je aan het einde van de opleiding alleen het CZO diploma anesthesiemedewerker of operatieassistent.
Als operatieassistent of anesthesiemedewerker ben je een onmisbare schakel bij de behandeling van patiënten op de operatiekamer. Vanuit je eigen vakgebied moet je inschatten welke technieken, instrumenten en apparatuur daarbij noodzakelijk zijn.
Als operatieassistent wordt je opgeleid om zelfstandig werkzaamheden te verrichten in het operatiekamercomplex. Een van je taken is het assisteren bij de operatie en daarbij verantwoordelijk zijn voor het gebruikte instrumentarium en apparatuur. Een ander voorbeeld van je werkzaamheden is het bedrijfsklaar maken van de operatiekamer en de schakel zijn tussen het steriele team en de omgeving. Je bent een volwaardig lid van het team en goede communicatie is hierbij belangrijk. Een medisch, technisch én heel sociaal beroep dus.
Als anesthesiemedewerker heb je een belangrijke rol voor de patiënt. De patiënt aandacht en vertrouwen bieden binnen de korte tijd die de patiënt nog wakker is. Je assisteert de anesthesioloog bij het in- en uitleiden van de narcose. Daarnaast bewaak je de patiënt tijdens de operatie. Je hebt als anesthesiemedewerker dus een zelfstandige taak. Net als de operatieassistent functioneer ook jij als volwaardig lid van het team en is hier ook goede communicatie en betrokkenheid belangrijk.

Wat vragen wij van jou?

Als gemotiveerde student die op zoek is naar uitdaging, kom je in aanmerking om de (post) ( V)HBO-VT duaal te volgen. De opleiding vergt veel zelfstandigheid en je zult goed moeten kunnen plannen. Je kunt kritisch met de leerstof omgaan, een eigen mening vormen, conclusies trekken en verbanden zien en verbanden leggen tussen verschillende leerstofonderdelen en de praktijk.
In het vak zijn flexibiliteit, enthousiasme, een actieve werkhouding, collegialiteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zeer belangrijk.
Opgeleid worden en een toekomst uitbouwen in een academisch ziekenhuis is een uitdaging. Je vak is hier, meer dan waar ook, in ontwikkeling.
Vooropleidingseisen:
Om toegelaten te worden tot de opleiding (post)(V)HBO-VT duaal moet je minimaal in het bezit zijn van een diploma HAVO of VWO met vakkenpakket N&G of N&T, diploma MBO-V of diploma HBO-V.
De opleiding start in september 2023 en duurt afhankelijk van de vooropleiding 4, 3 of 2 jaar.
Voor meer informatie over de opleiding zie; www.zuyd.nl
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Werken op een operatieafdeling is zeer dynamisch en afwisselend. Je werkt altijd in teamverband, maar er wordt ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwacht. In het MUMC+ beschikken we over 20 operatiekamers en het aanbod van operaties is zeer divers. Leren en innovatie zijn belangrijke punten op deze afdeling.
Kies je bewust voor de combinatie werken en leren? Dan mogen we stellen dat je op zoek bent naar een opleiding die jouw zelfstandige, volwassen instelling respecteert en die uitgaat van je persoonlijke achtergrond en wensen. Het MUMC+ biedt jouw deze opleiding op bachelor niveau aan.

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.4 Cao umc.
Na positieve afronding van je opleiding is een mogelijkheid op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar conform 2.4.1 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een opleiding en werkervaring in een dynamische omgeving. In de praktijk wordt je de kans geboden om de nodige vaardigheden aan te leren en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Daarbij wordt je ondersteund en gecoacht door ervaren medewerkers en praktijkcoördinatoren.
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao umc. Dit betekent dat je, afhankelijk van je ervaring en vooropleiding een salaris ontvangt.

Wil je eerst meer informatie dan kun je contact opnemen met een van de praktijkcoördinatoren peri-operatief proces, telefoonnummer: / .
Voor informatie over de de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: of per mail:
Beeldmateriaal over het beroep, opleiden en ons ziekenhuis in het algemeen, kun je vinden op www.mumc.tv

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelAnesthesiemedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmumc.nl/vacature/10605-02s0003p5p

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.