Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed Aelmans Adviesgroep 27-01-2024

 1. Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed Aelmans Adviesgroep 27-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Ervaren adviseur ecologie

Aelmans |

 • Ben jij een bevlogen ecoloog die in staat is klanten te adviseren

 • Grote mate van vrijheid bij uitvoering van werkzaamheden

 • Zorgdragen voor de bouw van een ecologisch team met nieuwe producten en diensten

Heb jij een passie voor de natuur? Werk jij graag in integrale projectteams én ben jij in staat om proactief te adviseren in het kader van natuurbeleid? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren op jouw ideale job als ervaren adviseur ecologie.

Functieomschrijving

Als ervaren adviseur ecologie ben je bevlogen in je werk en ben je in staat om onze klanten te adviseren op het gebied van wetgeving, natuurbeschermingsbeleid, soortenherkenning flora en fauna, landschapsinrichting, natuurontwikkeling en stikstofbeleid op basis van goed onderbouwde praktijkgeric hte oplossingen.

Je hebt grote mate van vrijheid bij de uitvoering van je werkzaamheden en krijgt de mogelijkheid om zelfstandig projecten op te pakken. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid op he t gebied van projectwerving, -voorbereiding en -uitvoering en je bent in staat om hierover op heldere wijze met opdrachtgevers te communiceren.

Intern adviseer je over het te voe ren beleid en zoek je de samenwerking op met de verschillende vakgebieden binnen de organisatie. In je communicatie kun je inspelen op de verschillende belangen. Daarnaast vindt je het een uitdaging om mee te bouwen aan een team op het gebie d van ecologie door nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en deze verder uit te rollen binnen onze organisatie. Je kan zo zelf een team van ecologen om je heen vormen en de opdrachten vormgeven.
.

Wat heb jij ons te bieden?

 • Een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding op het vlak van ecologie, natuurbeheer
 • Gedegen kennis van en ervaring met Natuurwet- en regelgeving (zoals Natura 2000, gebieds- en soortenbescherming, Natuurnetwerk Nederland) en de motivatie om je wet- en beleidstukken eigen te maken en up-to-date te houden
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, waaronder het uitvoeren van stikstofdepositie-berekeningen, ecologische voortoetsen, quick-scans en ecologisch veldwerk
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en weet je in discussies staande te houden
 • Affiniteit met verwante kennisvelden als landschap, water en milieu en de vaardigheid om overige disciplines bij het werk te betrekken
 • Een goed netwerk dat je kan inzetten om nieuwe kennis en inzichten in het werk te introduceren
 • Je bent praktisch ingesteld, proactief en je kan goed zelfstandig maar ook in teamverband werken
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
  .

Wat hebben wij jou te bieden?

Kennis, ervaring en inzet worden bij ons gewaardeerd. Daar zetten we naast een goed maandelijks salaris met een winstdeling graag nog iets extra's tegenover. Om je een indruk te geven: een flexibel aantal vakantiedagen, flexibele werktijden, arbeidsvoorwaarden à la carte, een goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Daarnaast bieden we ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Onze medewerkers vormen de kracht en identiteit van onze organisatie. Daarom investeren we ook graag in goede onderlinge contacten. Periodieke team-activiteiten en interne scholing op een informele wijze zijn daar goede voorbeelden van. Natuurlijk moeten we rendement maken, maar winst is niet onze belangrijkste drijfveer. Onze drijfveer is om met een hechte groep collega's gezamenlijk de doelen te behalen die we afspreken met onze opdrachtgevers. Een goede sfeer vinden we daarbij heel belangrijk.
.

Interesse?

Spreekt ons bedrijf en bovenstaand profiel je aan? Dan willen we je graag ontmoeten! Neem gerust contact op met op nummer . Algemene informatie over ons bedrijf vind je op aelmans.com .

 • Je beheert het relatiebestand en voert promotieactiviteiten uit

 • Passie voor nieuwbouw- en bestaande woningen in regio Maastricht

 • Als makelaar verzorg je de aan- en verkopen van bijzondere woonobjecten en bouwkavels

Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

 • Als taxateur beschik je over cijfermatig inzicht

 • Je taxeert bedrijfsmatig onroerend goed voor diverse doelen

 • Sterk netwerk in de vastgoedsector in de regio Zuid en Midden Limburg

(Junior) Agrarisch Bedrijfskundig adviseur

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelAdviseur Ecologie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.aelmans.com/vacatures/ervaren-adviseur-ecologie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.