Verpleegkundige Leger des Heils 13-12-2023

 1. Verpleegkundige Leger des Heils 13-12-2023

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Verpleegkundige Mbo | Sociaal Werker | Zuid-Limburg

Leger des Heils Eijsden-Margraten

Parttime

Zorg

Plaatsingsdatum vacature: 10-12-2023

Vacaturedetails

Functie

Verpleegkundige

Gewenst opleidingsniveau

MBO

Genieten van je werk, als verpleegkundige én begeleider. Dat betekent zorgen voor een kwetsbare ander, zonder enkel fysieke zorg te hoeven leveren. Iets voor jou? Lees snel even verder.

Wat ga je doen?

De titel van deze vacaturetekst verklapt het al: natuurlijk ga je vanuit jouw expertise als verpleegkundige aan de slag, maar ook als sociaal werker!
Jouw caseload bestaat uit bijzondere mensen, de bewoners van Domus Rijckholt. Deze deelnemers (zo noemen wij onze cliënten) kampen met zogenoemde multi-problematiek. Een dak- en thuisloos verleden, actieve verslaving en psychische kwetsbaarheid zijn dan ook veel voorkomend. Hierdoor zijn de deelnemers gebaat bij jouw "menselijke" manier van begeleiden: persoonlijk contact, een diepe connectie en intensieve begeleiding richting de gestelde doelen.
Ook eist de tijd zijn tol. De deelnemers worden ouder en met een ruw straatleven achter de rug hebben zij fysieke ondersteuning nodig. In samenwerking met collega's verpleeg en verzorg je de deelnemers en ondersteunen jullie hen door de dag heen: opstaan van de bank na een potje "binge watchen," dat gaat niet meer zo makkelijk. Daarnaast coördineer je samen met de regievoerder de interne medische zorg, zoals het zorgvuldig toedienen van medicatie. Hoezo jij? Simpel. Omdat we jou graag in je kracht zetten!
Een hele mond vol, begrijpen we. Even concreet, vanuit jouw functie ga jij je bezig houden met:
 • Bouwen aan een persoonlijke band met de deelnemers;
 • Coördinatie van interne medische zorg;
 • Begeleiden, coachen en inspireren bij het behalen van persoonlijke doelen en een zinvolle dagbesteding (ook eens lekker, niet alleen fysieke zorg te hoeven leveren);
 • Verplegen, verzorgen en ondersteunen bij ADL-taken;
 • Een thuis creëren voor allen die leven in de beschermde woonomgeving.

Dit ben jij

Je begint aardig enthousiast te worden, hier heb jij namelijk op gewacht: de volgende stap! Herken jij jezelf verder ook in het volgende:
 • Je hebt de opleiding Mbo4-opleiding Verpleegkunde afgerond;
 • Je bent een "mensenmens," werkt verbindend en hebt affiniteit met onze bijzondere doelgroep;
 • Je staat stevig in je schoenen, kunt zelfstandig én met een gedreven team samenwerken;
 • Onregelmatige diensten zijn voor jou geen probleem, jij "sprankelt" op meerdere momenten van een dag.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen "werk," je bent van grote betekenis voor anderen en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Je zult je welkom voelen in onze bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:
 • Een leuke werkplek, met fijne collega's en bijzondere deelnemers.
 • Een contract voor 24-32 uur per week.
 • Standplaats Eijsden-Margraten.
 • Een overeenkomst voor 12 maanden met de intentie deze om te zetten naar een vast contract. We gaan die duurzame en fijne samenwerking graag met je aan.
 • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 6 van de cao Sociaal Werk (€ 2.644,- tot 3.710,- o.b.v. 36 uur) + onregelmatigheidstoeslag.
 • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling, een jaarlijks sportbudget en een goede pensioenregeling via PFZW.
 • De mogelijkheid tot (externe) scholing en deskundigheidsbevordering.

Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk. We zullen je dan ook stimuleren om te blijven leren. Dit kan bijvoorbeeld door de trainingen die wij aanbieden via onze Leger des Heils Academie. De eerste drie jaar dat je bij ons werkt, nemen we jou mee in een traject waarin jouw deskundigheid nog meer zal worden bevorderd. We zullen je uitdagen om nieuwe dingen te proberen. 'N foutje? Mag je gewoon maken. Leren op je werkplek: zodat jij én wij er beter van worden.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl .
Rijckholt
Samen met een team van verschillende disciplines, (denk aan: een regievoerder, een ervaringsdeskundige, de begeleiders, verzorgenden en onze vrijwilligers) sta je klaar voor 30 deelnemers. De deelnemers en afdeling maken hun intrede bij een nieuwe zorglocatie, genaamd Domus Rijckholt. Een groot, licht en karakteristiek zorgpand in de gemeente Eijsden-Margraten, waar de deelnemers nog beter geholpen kunnen worden. Een verhuizing betekent een doorstart, oftewel opnieuw opbouwen. Het inrichten van de locatie, input over zorg of andere werkzaamheden: we rekenen op je, jij mag het zeggen.
Goed van start
Na je indiensttreding staat je een gedegen inwerktraject te wachten. We koppelen jou aan een "buddy" en laten je zorgvuldig met alles en iedereen kennismaken! Natuurlijk kun je ook bij al jouw andere collega's terecht voor vragen of informatie.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Geschikte kandidaten worden meteen uitgenodigd, de vacature staat dus open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden. Wacht daarom niet te lang met solliciteren. Bel dan met via .

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]926 – 926
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGronsveld, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://cwerkt.nl/vacature/491-verpleegkundige-mbo--sociaal-werker--zuid-limburg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.