Verzorgende IG Sevagram Zorgcentra 26-01-2024

 1. Verzorgende IG Sevagram Zorgcentra 26-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Werken bij Sevagram

Verzorgende IG die houdt van een uitdaging in de nachtdienst! NIEUW

Verzorgende IG die houdt van een uitdaging!

Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze unieke manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou! Wij zoeken als aanvulling op ons team binnen Licht en Liefde een betrokken:
Verzorgende IG'er voor onze nachtdienst

Wat biedt Licht en Liefde

Licht en Liefde biedt semi-kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke omgeving, waar persoonsgerichte zorg centraal staat. Wij zijn op zoek naar een toegewijde Verzorgende IG die zich wil inzetten voor de nachtdienst. Binnen Licht en Liefde wonen op dit moment onder andere mensen met een visuele beperking die op latere leeftijd is ontstaan, en daarnaast bieden we een woonplek aan bewoners die om een andere reden niet meer volledig zelfstandig kunnen wonen.

Al onze bewoners ervaren echter nog autonomie in hun leven en wij ondersteunen hen zoveel als mogelijk in hun zelfregie. Het gesprek hierover met zowel de bewoners als elkaar staat dan ook steeds centraal. Licht en Liefde zal naast onze huidige doelstelling in de komende jaren een ontwikkeling doormaken die ervoor zal zorgen dat onze zorg nog meer aansluit bij de zorgvraag van onze huidige maar ook toekomstige bewoners. Wij zoeken daarom collega's die niet alleen willen versterken wat er nu is maar vooral ook samen met ons en onze bewoners toe willen werken naar een mooie, nieuwe en vooral unieke woonomgeving voor (kwetsbare) ouderen!

Past Licht en Liefde bij jou?

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van zorg en welzijn. Samen met hen zorg jij voor een prettig woon- en leefklimaat en daarnaast werk je regelmatig samen met onder andere huisartsen en fysiotherapeuten maar ook onze eigen Specialist Ouderengeneeskunde en de paramedische dienst. Binnen Licht en Liefde is plek voor 38 intramurale bewoners met en zonder behandeling.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG bij Sevagram heb je een boeiende en afwisselende baan, waar heel veel bij komt kijken. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van zorg en hebt een aantal bewoners onder je hoede waarvoor jij het directe aanspreekpunt bent in de nacht. Samen met je collega's zorg jij voor een prettig woon- en leefklimaat. Dit alles gebeurt op basis van het Planetree-concept dat in de hele organisatie centraal staat in denken en doen.

Zo maken wij het verschil!

 • Je krijgt alle ruimte om uit te blinken in je kunnen om écht het verschil te mogen maken.
 • Je komt te werken op een compacte locatie met 38 bewoners en ongeveer 40 collega's in onder andere zorg- en welzijnsfuncties en ondersteunende diensten.
 • We bieden een open en informele werkplek waar zeker ook gelachen mag worden en je altijd een warm welkom krijgt.
 • Salaris volgens FWG 40 CAO VVT (tussen de € 2.620,33 - € 3.417,15 bruto op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een dienstverband van gemiddeld 16 uur per week in overleg.
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een functie voor in eerste instantie de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid volgt een contract voor onbepaalde tijd.
 • Kortom, een fijne werkplek met veel ruimte voor creativiteit, innovatieve ideeën en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling!

Sevagram is dé betrouwbare partner die in staat is merkbaar betere mensgerichte zorg te kunnen bieden in de regio's Parkstad, Heuvelland en Maastricht. Verspreid over 16 zorgcentra, 1 geriatrisch revalidatiecentrum en 3 hospices spelen onze 2750 medewerkers en 1200 vrijwilligers, een toonaangevende rol in het organiseren en regisseren van flexibele zorg op maat volgens de 'state of the art'.

Betrokkenheid, passie en deskundigheid zijn de bouwstenen van ons DNA, "Zorg met Bezieling".

Dit breng je mee:

 • Bij voorkeur een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3 ofwel combi-opleiding VZ- MMZ, met een MMZ niveau 3-4 diploma met minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de zorg en de bereidwilligheid je verder te bekwamen op het gebied van zorgtaken en medische handelingen nodigen we je ook van harte uit te solliciteren.
 • Bij voorkeur in het bezit van BHV diploma of de bereidheid deze te behalen.
 • Bekwaamheid om zelfzorg van cliënten te stimuleren en de focus te kunnen leggen op welzijn in de breedste zin van het woord.
 • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten.

Ja, ik wil deze baan!

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een WhatsApp bericht sturen naar () op . Inhoudelijke vragen? Neem contact op met de teammanager Nicole Winkel zij staat jou graag te woord.

Wil je meer zien van het werken bij Sevagram?

Type baan:
Uren in overleg Contactpersonen:

tel.:
e-mail: Referentienummer:
Maastricht

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2620 – 3417
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijsevagram.nl/vacature/job-SESC00476/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.