Zorgondersteuner Sevagram Zorgcentra 26-01-2024

  1. Zorgondersteuner Sevagram Zorgcentra 26-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Werken bij Sevagram

Zorgondersteuner voor Scharwyerveld in Maastricht NIEUW

Zorgondersteuner 12-24 uur per week

Een baan met veel voldoening aan het einde van de dag, dat is toch geweldig!
Voor een van onze locatie Scharwyerveld zijn we op zoek naar een collega Zorgondersteuner. Als zorgondersteuner ben je, samen met de collega's in je team, verantwoordelijk voor het runnen van het huishouden en zorg je voor een huiselijke sfeer.

Wat ga je doen?

Als zorgondersteuner wil je de bewoners een fijne dag geven en hou je je bezig met het huishouden op de afdeling voor mensen met dementie. Met jouw betrokkenheid en persoonlijke aandacht, zorg je voor een gezellige en schone woonomgeving. Daarnaast maak jij van het ontbijt, de lunch of het diner een hoogtepunten van de dag. Tussendoor maak je tijd voor een gezellig kopje koffie en een luisterend oor. Met jouw flexibele houding schakel je makkelijk tussen; het ondersteunen van de zorgmedewerkers, de eetmomenten, welzijn van onze bewoners en kleine huishoudelijke taken (zoals bv het poetsen en opmaken van de bedden, vaatwasser inruimen e.d.). Afwisselend en dankbaar werk dus! Onze collega's zitten met smart op jouw hulp te wachten en onze bewoners kijken uit naar jouw gezelligheid!

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:
• Je bent gastvrij, staat bekend om je positieve benadering van anderen en weet goed de rust te bewaren binnen werkomgeving die continu in beweging is;
• Jij gaat korte en lange diensten werken van 4 tot 8 uur. Hierdoor kan er een variatie zitten in het aantal dagen dat jij per week wordt ingepland. Ook werk je regelmatig in de avonden en weekenden. Flexibiliteit is dus een must;
• Je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep ouderen/mensen met dementie. Volg je een zorgopleiding of heb je al ervaring in een vergelijkbare functie? Dan is dit mooi meegenomen;
• Jij staat te trappelen om meer te leren over het omgaan met mensen met dementie, schoonmaaktechnieken en hygiëne.

Zo maken wij het verschil!

• Een jaarcontract voor 12-24 uur (uren in overleg) met de intentie om dit bij goed functioneren te verlengen;
• Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
• Salaris op basis van achtergrond en ervaring conform FWG 15, cao VVT;
• Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat jij degene bent dit wij zoeken? Reageer dan met jouw cv en een korte motivatie via de solliciteer knop. Wij kijken er naar uit om je beter te leren kennen!
Heb je eerst wat vragen? Of wil je misschien eerst nog wat meer informatie? () vertelt je graag meer via

Type baan:
< 20 uur, 20 - 28 uur Contactpersonen:

tel.:
e-mail: Referentienummer:

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelOndersteuner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 24
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijsevagram.nl/vacature/job-SESC00475/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.