Juridisch Secretaresse Scheers Advocaten 28-01-2024

 1. Juridisch Secretaresse Scheers Advocaten 28-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Select Page

Wie zijn wij

Welkom bij Scheers Advocaten. Met onze kantoren in Maastricht en voorzien wij heel Limburg tot en met Eindhoven van juridisch advies.

Scheers Advocaten is gevestigd in het moderne kantoorgebouw Porta Rura in . Het is een jong en bevlogen advocatenkantoor dat zich met een professioneel team van advocaten en medewerkers richt op de juridische dienstverlening aan particulieren en ondernemingen in het mkb.

Het advocatenkantoor beschikt over deskundige advocaten met kennis van vele rechtsvormen, met name: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, belastingrecht, bestuursrecht, huurrecht, insolventierecht, personen- en familierecht en verbintenissenrecht.

Jouw taken

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging die jouw (juridische) carrière naar een nieuw niveau tilt? Ben je klaar om samen te werken met collega's die elkaar elke dag inspireren, motiveren en elkaar scherp houden? Word jij enthousiast van ontzorgen, organiseren en ondersteunen? Dan ben jij wellicht de ideale kandidaat waar wij naar zoeken.

Wij zijn op zoek naar een Juridisch Secretaresse die ons team komt versterken. Samen met je collega secretaresse werk je in een team en zijn jullie verantwoordelijk voor de secretariële support van de advocaten.

Je hebt een proactieve houding en kan doelgericht werken aan specifieke en vakinhoudelijke taken. Je stelt moeiteloos inhoudelijke correspondentie op en onderhoudt telefonisch contact met cliënten. Verder zorg je voor dossierbewaking en het bijhouden van de planning.

Jouw taken bestaan verder uit:

 • Het organiseren van vergaderingen en/of bijeenkomsten
 • Het verzorgen van processtukken
 • Het plannen van reizen naar afspraken of zittingen
 • Fungeren als aanspreekpunt voor de cliënten, ten behoeve van het inplannen van afspraken
 • Het zorgdragen voor in- en uitgaande communicatie
 • Ad-hoc zaken signaleren
 • Verrichten van overige administratieve werkzaamheden

Functie-eisen

Je bent ambitieus en energiek, waardoor jij samen met jouw collega's meebouwt aan de toekomst van Scheers Advocaten. Je neemt lopende zaken proactief uit handen, waardoor je jouw collega's vaak een stap voor bent. Niet alleen in teamverband functioneer jij goed, je kan ook prima zelfstandig te werk gaan. Je bent stressbestendig en houdt moeiteloos meerdere ballen in de lucht.

Bovendien beschik jij over:

 • Mbo+ /hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een ondersteunende functie is een pré
 • Ervaring in of affiniteit met het juridische vakgebied
 • IJzersterke communicatie, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je hebt kennis en ervaring met MS Office

Wat wij bieden

Een diverse, vaste fulltime of parttime functie binnen ons kantoor. Een marktconform salaris en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Een goede pensioenregeling én reiskostenvergoeding. Bovendien word je ontvangen in een informele en fijne werkomgeving waar voldoende ruimte bestaat voor persoonlijke ontwikkeling.

Is jouw interesse gewekt?

Neem dan snel contact met ons via of bel ons .

Bel ons

Stuur ons een email


Kantoor Maastricht

Bel ons

Stuur ons een email

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelJuridisch Secretaresse
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://scheersadvocaten.nl/vacatures/vacature-juridisch-secretaresse/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.